Golvläggning i Malmö

Golven utgör grunden i ett rum och kan vara den yta i ett hem eller fastighet som utsätts för mest slitage. Golvtjänst i Malmö AB har över 30 års erfarenhet av golvläggning i Malmö och har expertis inom alla slags golvinstallationer. Golven sätter stilen på inredning och gör mycket för helhetsintrycket i ett rum.  Att välja golv kan vara knepigt och kännas överväldigade. Dels ska golvet hålla i många år framöver och klara av slitage och andra påfrestningar men det ska också vara estetiskt fint och något man ska ha i flera år framöver utan att tröttna på material och färg. Först och främst är det en god idé att tänka på vilket typ av slitage golvet kommer att utsättas för. Därför rekommenderar alltid att kontakta en professionell golvläggare för att få ett bra resultat som kan hålla för livet!

Vad bör man tänka på vid golvläggning?

Textila golv såsom heltäckningsmatta eller textilplattor kan göra sig snyggt i sovrummet eller i kontorsmiljö. Bedriver du en verksamhet som utsätts för mycket slitage, vatten eller likande så är det kanske plastmatta ni ska ha. Vanligtvis används används plast hos till exempel tandläkare, sjukhus eller på skolor. Ett parkett eller fiskbensparkett är ett vackert golv och kan verkligen lyfta ett rum. Se till att du väljer rätt ytfinish. Ska detta golv ligga i offentligt utrymme med mycket gång och slitage så är det att föredra ett lackat golv framför ett hårdvaxat golv. Vi hjälper dig oavsett om du behöver hjälp med golvläggning i Malmö eller i Skåne med omnejd!

Golvläggning i Malmö sedan 1985

Det är inte lätt med alla alternativ till parkettgolv kan vara vinylgolv med trämönster som är betydligt mer lättstädat och slittåligt. Vi utför golvläggning i Malmö och vi är här för att hjälpa dig. Boka in en tid hos oss så kommer vi ut och gör ett platsbesök där vi går igenom vad som behövs göras och lämnar en offert till er.

Har du frågor, funderingar eller är lite osäker på vad du är ute efter finns vi här för dig. Tveka inte för att kontakta oss.

Vill du få en kostnadsfri konsultation?

Ja tack, ta mig vidare!