Golvslipning

Golvslipning i Malmö

Ett golv håller i flera år och om man vill håller det längre än så.
Golvtjänst i Malmö AB utför professionell golvslipning i Malmö
. Välj rätt behandling för just ert golv. Vill ni ha ett hårdvaxoljat och pigmenterat golv eller vill ni behålla den naturliga träfärgen är lack att föredra. Beroende på val av hårdvaxoljning och pigmentering kan man variera apparansen av golvet. 

Varje trä är unikt och beroende på vad du önskar för stil på ditt golv kan man med ovan metoder göra golvet mörkare, ljusare eller ändra ytfinish helt. Golvet är den yta i bostaden som exponeras för mest slitage. Förutom att man går och står på det, orsakar möbler också repor och förslitningar. Dessa repor är perfekta damm- och smutssamlare och väldigt svåra att rengöra. Detta resulterar i ett smutsigt golv och upplevelse av rummet i helhet. Genom att slipa bort repor och slitage höjer man också intrycket av hemmet i helhet.

När man tror att ett golv är i behov av att bytas ut kan en slipning vara precis det som behövs och som ger det ett nytt liv. En slipning sparar dig pengar men är också förmånligt ur ett miljöperspektiv. Före vi påbörjar ett uppdrag utförs en provslipning med behandling på ett liten yta så ni kan få förståelse på hur ert golv kommer se ut vid ett färdigt resultat.

Vi har över 30 års erfarenhet av golvslipning i Malmö och går du i tankarna om att byta ut eller slipa ditt golv så kan vi garanterat hjälpa dig till rätt val.

Vill du få en kostnadsfri konsultation?

Ja tack, ta mig vidare!