Badrumsrenovering

Vi utför badrumsrenovering i Malmö med omnejd enligt dina önskemål.

Dags för uppfräschning eller totalrenovering av badrum eller toalett? Då kan vi på Golvtjänst i Malmö AB hjälpa dig.

Med över 30 års erfarenhet av badrumsrenovering i Malmö har vi all expertis för att du som kund ska känna dig trygg i hela renoveringsprocessen. Att ha ett exklusivt och fint badrum av hög kvalitet är drömmen för många och därför kan renovering av badrum kännas överväldigande och innebära många avgörande val.

Ofta kan en osäkerhet infinna sig i vem man ska anlita och vi vill att du som kund ska känna att du är i trygga händer. Våra hantverkare är våtrumscertifierade enligt GVK och följer branschens regelverk. När det kommer till design och materialval så är vi med dig i processen. Om du inte har en klar och tydlig bild av hur du vill att renoveringen ska se ut så kan det vara bra att som första steg kika runt i olika affärer och showroom och se vad du gillar och få inspiration.

Det finns ofantligt många olika val på badrumsinredning och material, så bäst är att utgå från vad du gillar. Kakel och klinker är både snyggt och praktiskt i ett badrum, men även en plastmatta är tålig och väldigt passande i ett våtrum. Golvtjänst i Malmö AB samarbetar med kunniga hantverkare inom VVS, El och Bygg där alla har bred erfarenhet av badrumsrenoveringar. Vi är med i hela processen, från tömning och rivning av ditt nuvarande badrum till den sista städningen innan du som kund kommer och inspekterar resultatet.

Vi är med dig i din renovering så tveka inte att höra av dig om du har frågor, behöver inspiration eller vill påbörja processen av en renovering.

Vill du få en kostnadsfri konsultation?

Ja tack, ta mig vidare!