Plattsättning i Landskrona

Vi utför plattsättning i Landskrona med omnejd enligt dina önskemål. Vi har gedigen erfarenhet av material som keramik, marmor och diverse sten. Behöver du hjälp med kakel och klinker i storkök, industrilokaler eller liknande har vi kunskap och kapacitet inom det. Är ni ett fastighetsbolag i Landskrona som är i behov av service av era fastigheter så hjälper vi er med kakel och klinker till badrum, kök och hall enligt era önskemål. När det gäller materialval för ert projekt så tar man hänsyn till storlek på plattorna och vilket typ av material såsom keramik, marmor eller sten. Utbudet är väldigt stort och vi hjälper er att hitta rätt. Marmorplattor eller keramiska plattor bidrar till en pampig känsla i ett rum. Dessa material är även nu mer ett allt mer vanligt förekommande och modernt inslag i badrum, toaletter och andra rum.

Mer information om plattsättning i Landskrona

Utöver plattsättning inomhus, utför vi även platt- och stensättning för utomhusbruk. En alldaglig uppfart, uteplats eller trädgård kan få ett ordentligt lyft med en vacker stenläggning. Är du osäker på vad som är bäst för just ditt behov är du självklart välkommen att kontakta oss för att ta del av vår expertis.

Varför välja oss i Landskrona?

Golvtjänst i Malmö AB har alltid service och kvalitet med kunden i fokus. Vi vill att du alltid ska känna dig trygg och få ett hållbart och kvalitativt resultat, vilket är av högsta prioritet för oss. Vi har över 30 års erfarenhet inom plattsättning i Landskrona och hjälper dig gärna att komma med förslag av olika material utefter era behov och önskemål. Tveka inte att höra av dig till oss HÄR eller på 040-920180

Vill du få en kostnadsfri konsultation?

Ja tack, ta mig vidare!