fbpx

Stolta Sponsorer av Malmö FF för Säsongen 2023-24! ⚽🏆

Vi är glada och stolta över att meddela att Golvtjänst har ingått ett spännande sponsorskap med Malmö FF för den kommande fotbollssäsongen 2023-24. Det är en ära för oss att stödja och vara en del av en klubb med en rik historia och en ljus framtid!

Varför Malmö FF?

Malmö FF representerar inte bara excellens inom fotboll utan också värden som vi på Golvtjänst tror på – passion, samarbete och kontinuerlig strävan efter framgång.
Genom detta partnerskap vill vi inte bara stödja en fantastisk idrottsklubb utan också engagera oss djupare i det gemensamma syftet att främja en hälsosam och positiv gemenskap.

Vårt åtagande för Gemenskap och Utveckling

För Golvtjänst handlar sponsring inte bara om att få exponering på arenan utan också att vara en del av en större gemenskap. Vi tror på att investera i lokalsamhället och stödja tillväxt och utveckling, och Malmö FF ger oss möjligheten att göra just det. Genom vårt partnerskap ser vi fram emot att delta i olika initiativ och projekt som främjar ungdomsutveckling, idrottsparticipation och samhällsengagemang.

Vi ser fram emot att dela glädje, spänning och framgång med klubbens passionerade supportrar och alla som älskar fotboll.

Golvtjänst är redo för säsongen 2023-24 – låt oss tillsammans skapa minnen och ögonblick som varar för evigt!

#Golvtjänst #MalmöFF #Sponsorship #Fotboll #Säsongen202324